23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nedräkningen till FoodTech 2018 har börjat

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

Det kommer bli två spännande dagar när dörrarna öppnas till FoodTech 2018 i Herning. Läs här vad du kan få ut av att besöka RPC Superfos i monter M9666.

Mellan den 13 till 15 november samlas mängder av fackmänniskor från livsmedelsbranschen på FoodTech 2018 i Herning. RPC Superfos, som utvecklar och producerar innovativt plastförpackningar till livsmedelsindustrin, ser fram emot att ta emot nyfikna och vetgiriga besökare.

En bärkraftig framtid har behov av plastförpackningar
Jørgen Bitsch, säljchef hos RPC Superfos, Region Nordic, säger:

”Plast får mycket uppmärksamhet i dessa tider och därför vill vi gärna slå ett slag för materialets fördelar, för det finns det många av. Plastförpackningar är avgörande för livsmedelsbranschen för att minska matsvinnet och samtidigt förlänga hållbarheten på många matvaror. Plast är dessutom idealiskt vid livsmedelstransporter i den globala handeln då det väger ganska lite och kan användas till lite av varje. Det går inte att undvara plastemballage på vår väg mot en cirkulär ekonomi och en mer bärkraftig framtid.”

Plast står starkt i värdekedjan
RPC Superfos ser också fram mot att ta emot mässbesökare som vill veta hur plastförpackningar från RPC Superfos kan bidra till en mer strömlinjeformad logistik och bidra till att skapa preferenser för ett livsmedel. Framförallt är alla frågor om plastförpackningar och bärkraftighet mer än välkomna.

Deltar i Forum för cirkulärt plastemballage
Även om det finns många fördelar med plast så är en korrekt hantering efter att det använts en stor utmaning för oss alla, framhäver Jørgen Bitsch. Det handlar om att skydda miljön och komma ihåg att återvunnen plast är en viktig och mycket efterfrågad resurs.

RPC Superfos medverkar i detta sammanhang bland annat genom innovationsprojektet Forum för cirkulärt plastemballage, där RPC Superfos har ett särskilt fokus på att göra insamling och sortering av plastavfall mer enhetligt i Danmark.

På FoodTech 2018 ställer RPC Superfos ut i monter M9666.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Sänd till en kollega

0.062