23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jackon har öppnat nytt kompetenscenter

| Medlemsnyhet | Företag Jackon AB

Torsdagen 30 augusti öppnade Jackon nytt kompetenscenter i Skövde. Återförsäljare, professionellt branschfolk och lokalpolitiker var på plats när kommunalrådetklippte bandet.

Kompetenscentret ska bidra till att öka kunskapen om användning av isolering samt bidra till innovation och nytänkande.

- Vi är mycket glada att välkomna besökare från vårt återförsäljarnät, professionella användare, näringslivet och andra intresserade till öppnandet av vårt kompetenscenter, säger Peter Torkilsson, Försäljningschef i Jackon Bygg Sverige.

Kommunstyrelsen ordförande Katarina Jonsson var närvarande tillsammans med kommunalråden och näringslivets ordförande och fick äran att klippa bandet som officiellt öppnade kompetenscentret. 

-För Skövde som kommun betyder detta otroligt mycket och vi tycker att det är mycket roligt att ni väljer att satsa här, säger Jonsson. 

Fokus på kunskapsdelning

Kompetenscentret fokuserar speciellt på praktiska demonstrationer av Jackons Byggsystem så att besökarna själva kan lära genom att testa på under vägledning av personal från Jackon.  Torkilsson anser att kunskapsdelning är ett steg i rätt riktning för att säkerställa utveckling och innovation. 

-Kunskapsöverföring är den bästa utgångspunkten för innovation och nytänkande. Målet är att mötena med professionella användare, återförsäljare, arkitekter och studenter också ska ge våra egna anställda inspiration till att utveckla både nya produkter och förbättra lösningar som vi redan har, säger Torkilsson.

Peter Torkilsson är glad att öppningsdagen äntligen är här. 

- Praktiskt lärande slår det mesta. Vi har länge önskat en plats för att praktiskt prova på våra byggsystem i Sverige och är nu mycket glada över att detta nu blivit verklighet, säger Peter Torkilsson. Förutom praktiska demonstrationer kommer även föredrag att hållas med aktuella teman samt arrangemang mot studenter såväl som byggare inom speciella områden.

Byggarbetsplats inomhus

Förutom stationer för fullskaliga presentationer av produkterna för alla faser av byggprocesser har den 1000m2stora bygghallen även plats för en ”Gör det själv” del där kunder och proffs kan testa Jackons produkter. 

- Kunder och proffs kan själva testa produkterna och ge oss feedback direkt berättar Torkilsson.

Placeringen av Kompetenscentret är en fördelaktig placering mitt emellan storstäderna.  

För mer information, vänligen kontakta oss.

Medlemsnyhet

Företag
Jackon AB

Sagsjövägen 3, Box 507
428 36 Kållered
Sverige
Jackon AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062