23948sdkhjf

Kräsna katter väljer ... en Paintainer®-hink.

| Medlemsnyhet | Företag RPC Superfos a/s

Katter tycker om fräscht och gott foder, och det är precis vad den Schweiziska firman Petzeba levererar. I en Paintainer® förvaringshink från RPC Superfos håller sig kattfodret fräscht längre och finns nära tillhands när det är dags för mat.

I Schweiz säljer familjefirman Petzeba foder till hundar och katter med stor framgång, och Petzeba har nyligen introducerat en praktisk 5-liters förvaringshink för kattfoder från RPC Superfos. Paintainer®-behållaren har ett behagligt handtag och är dekorerad med en svart bakgrund som visar söta och leksugna katter.

Katter är kräsna och vill ha färsk mat

Hinkens viktigaste egenskap är att syret hålls ute eftersom locket sluter tätt. Det betyder att foder från större säckar, som kattägaren själv häller upp i hinken hemma bevarar sin smak under lång tid. Upp till 2,5 kg kattfoder ryms i Paintainer®-hinken.

Markus Zemp är Petzebas grundare och direktör och säger detta om lösningen:

“Katter äter inte vad som helst och är mycket petiga med att fodret är färskt. Därför är det jätteviktigt att hinken inte släpper in syre. Det är viktigt för oss att använda de bästa råvarorna till våra produkter, och vi vet att vårt kattfoder behåller sin kvalitet i Paintainer® hinken.”

"En annan fördel är att hinken är tålig. Den kan fyllas på många gånger och ser ändå ut som ny. Hållbarhet är viktigt för oss, även när det gäller förpackningar, och därför är vi mycket nöjda att Paintainer®-hinken kan användas fler gånger”, tillägger han.

Samarbete kring det visuella
Zemp framhäver också att Paintainer® förvaringshink gör det enklare att utfodra katten. Hinken är lätt att öppna och återförsluta och har en praktisk storlek som enkelt passar på lättåtkomliga platser. Något som är väldigt viktigt om man bor i en mindre lägenhet med flera katter. Petzeba har, utifrån den synvinkeln skapat en hink med en attraktiv look så att kattägare även kan ha den stående framme om de så vill. Hinkens dekoration är dessutom resultatet av input från Petzebas 23 medarbetare, som ritade, utbytte idéer och sen arbetade med en specialist från RPC Superfos så att hinkens design och färger fick en bra slutfinish.

Glad över personlig service

Sammantaget är Petzeba mycket nöjda med samarbetet med RPC Superfos.

“Vi har fått personlig rådgivning av hög kvalitet och visades olika möjligheter innan vi fattade vårt slutliga beslut. Vi är mer än nöjda med samarbetet med RPC Superfos och planerar att lansera en liknande förvaringslösning för torrt hundfoder,” avslutar Markus.

Redan nu har Petzeba beslutat sig för att använda en måttbägare (från RPC Superfos produktserie UniPak), som är perfekt om man vill ge hunden eller katten en viss mängd foder.

Medlemsnyhet

Företag
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.059