23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prisgaranti på marknadens bästa maskiner!

| Medlemsnyhet | Företag Pall-Pack AB

De bästa sträckfilmsmaskinerna, till de bästa priserna. Så enkelt är det. Och när vi säger prisgaranti, så menar vi prisgaranti. Om ni finner motsvarande maskiner till lägre pris, betalar vi dig mellanskillnaden. No discussions!

De tre utvalda modellerna nedan är flexibla att använda och passar troligtvis dina behov. Välkommen att kontakta eller besöka oss för att se hur vi kan skräddarsy din lösning. Inte nog med att du får ledande teknologi till garanterat lägsta pris, kommer du även spara tid, resurser och pengar från dag ett.

PallPack 3000A sträckfilmsmaskin: Robust och flexibel
Effektiv sträckfilmsmaskin med mekanisk försträckning och automatisk höjdavläsning. Med ett stort urval program passar den perfekt till olika typer av gods. Samtidigt är det en robust och driftsäker sträckfilmsmaskin för tunga volymer med maxbelastning upp mot 2 000 kg. Pris med 3 månaders prisgaranti: 25 000 kr

PallPack 3000B sträckfilmsmaskin: Hög automatiseringsgrad
Robust sträckfilmsmaskin med mjuk start och stopp tack vare frekvensstyrda motorer och försträckning från 0 till hela 300 procent. Samtidigt är det en modell för många olika typer av uppgifter, även de tyngsta. Med automatisk höjdavläsning och hög användarvänlighet krävs minimalt behov av en operatör för att säkra emballering av alla typer av gods och pallar. En bästsäljare från PallPack som även omfattas av vår unika prisgaranti. Pris med 3 månaders prisgaranti: 30 000 kr.

PallPack 3000 Robo: Unik mobilitet
Denna mobila och flexibla sträckfilmsmaskin med batteridrift gör att pallarna kan sträckfilmas var de än befinner sig. Mobiliteten är inte på bekostnad av funktionalitet, den har automatisk höjdavläsning, mjuk start/stopp samt smart operatörspanel. PallPack 3000 Robo tar sig till otillgängliga platser och förenklar emballering av de flesta typer av pallar och gods. Pris med 3 månaders prisgaranti: 47 000 kr
Kolla in våra maskiner här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Pall-Pack AB

Ellakrogsvägen 1
187 33 Täby
Sverige
Pall-Pack AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079