23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OTTO Digital Services för system

Busch Vacuum Solutions har utökat sitt utbud av OTTO Digital Services till att även omfatta vakuumsystem. OTTO för system möjliggör samtidig övervakning av flera vakuumgeneratorer i ett vakuumsystem och övervakning av produktionsprocessen för att säkerställa att den körs tillförlitligt och med rätt vakuumnivåer. Detta minimerar effektivt risken för driftstörningar i tillverkningen och leder till betydande kostnadsbesparingar. OTTO IoT-instrumentpanelen är tillgänglig via en dator eller mobil enhet och har ett användarvänligt gränssnitt för omfattande systemövervakning.

OTTO för system ger omfattande insikter i produktionsprocessernas status. Kunderna kan definiera parametrar som är specifika för deras process, såsom processens vakuumnivå, absorberad effekt eller omgivande temperatur. OTTO mäter och lagrar dessa parametrar. På så sätt kan kostsamma haverier undvikas eftersom det idealiska tillfället för nästa underhåll indikeras. Med lämpligt serviceavtal utförs analysen av data och fjärrövervakningen av processen av Busch, service på plats för snabb reparation ingår.

OTTO IoT-satser finns tillgängliga för eftermontering av befintliga vakuumsystem. Via ett integrerat elektroniskt SIM-kort överför OTTO-boxen signalerna från sensorerna på ett säkert sätt till Buschs moln, där de tolkas och skickas till OTTO IoT-instrumentpanelen. OTTO för system kan användas som en fristående lösning eller integreras i Busch kontrollsystem.

Med tillägget av OTTO för vakuumsystem utökar Busch sitt redan omfattande utbud av OTTO-lösningar. OTTO utmärker sig genom tidig upptäckt av problem och hjälper till att förebygga oplanerade driftstörningar i fabriker. I slutändan säkerställer den optimal processäkerhet, vilket bidrar till ökad produktivitet. 

Om Busch Group

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasreduceringssystem. Under sitt paraply har koncernen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och centrotherm clean solutions.


Det omfattande produkt- och serviceutbudet omfattar lösningar för vakuum-, övertrycks- och reduceringstillämpningar i alla industrier, till exempel halvledar-, livsmedels-, analys-, kemikalie- och plastindustrin. Det inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och ett globalt servicenätverk. 

 

Buschgruppen är ett familjeföretag som drivs av Busch-familjen. Mer än 8 000 medarbetare i 45 länder över hela världen arbetar för koncernen. Busch har sitt huvudkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i triangelregionen mellan Tyskland, Frankrike och Schweiz. 

 

Busch Group har tillverkning på sina 19 egna tillverkningsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam.

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

PT
Patrik Thorin
Utesäljare
patrik.thorin@busch.se

Sänd till en kollega

0.031