23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Innovationer för återvinningsindustrin på IFAT i München 13 - 17 maj

Vilka utmaningar för återvinningsindustrin behöver vi hitta innovativa lösningar på och vilka möjligheter har vi? Det kan man lära sig mer om på världens ledande mässa för återvinning, vatten, avlopp, avfalls och råmaterialhantering den 13 - 17 maj i München där flera av Mobergs samarbetspartners finns representerade.

Det är massor av viktiga ämnen som kommer att avhandlas under den kommande IFAT mässan i München den 13 – 17 maj. Några av dem är digitaliseringen, återvinninglösningar, dricksvattenförsörjning och klimatresilienta lösningar för våra samhällen.

Mängder av företag ställer ut och dessutom kommer ett femtiotal startups att ställa ut sina innovativa lösningar.

Besök Mobergs samarbetspartner Sesotec i Hall B5.415/514

Sesotec ställer bland annat ut den nyligen utvecklade VARISORT+ FILM sorteraren som är ett modulsystem baserat på de beprövade egenskaperna hos VARISORT+ familjen av maskiner. En intressant nyhet hos VARISORT+ FILM  är ett speciellt genererat laminärt luftflöde, som möjliggör optimal transport av flexibla förpackningar och filmer.
Läs mer om VARISORT+ FILM här

Besök Mobergs samarbetspartner Goudsmit i Hall B6.316

Med den senaste tekniken inom magnetisk separering kan allt från stort till smått avskiljas och även svagt magnetiskt rostfritt stål. Med virvelströmsteknik avskiljs effektivt de lätta metallerna aluminium, koppar, zink m.m.Mer om detta finns att lära hos Goudsmit i monter B6.316.
Läs mer om virvelströmsteknik här

Vill ni boka in ett personligt möte med Mobergs? Vår vd Fredrik Moberg är på plats i München den 14 - 15 maj, så hör av er och boka tid på sales@mobergs.se.

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063