23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mobergs i nytt samarbete med Engilico – förseglingsinspektion för flexibla förpackningar

Mobergs Produktkontroll AB har ingått avtal med belgiska Engilico för att komplettera sitt utbud av lösningar för kvalitets- och produktkontroll i livsmedels- och tillverkningsindustrin. Engilico har specialiserat sig på in-line förseglingsinspektion för flexibla förpackningar med SealScope® – ett system som levererar 100% förseglingsinspektion.

 
Om SealScope®
SealScope® är en patenterad in-linelösning för 100% täthetsinspektion som övervakar förseglingsprocessen. Den består av en eller flera sensorer, ett styrskåp med pekskärm och intuitiv programvara.
SealScope® är kompatibel med nästan alla förpackningsmaskiner som producerar flexibla förpackningstyper inklusive ”pillow bags”, flowpack och ”pouches” och kan verifiera upp till 500 förpackningar per minut.

Huvudfunktioner:
- Detektering och avvisning av defekta förpackningar
- Optimering av förpackningsprocessen för högre utgående förpackningskvalitet
- Övervakning av förseglingsprocess och larmfunktion
- Loggning och visualisering av produktionsdata.

-”Vi är väldigt glada över att få in denna in-linelösning för förseglingsinspektion i vårt erbjudande”, säger Anders Johansson som ansvarar för affärsutveckling och projekt hos Mobergs.
-”Det är en mycket fördelaktig teknologi som kan hjälpa våra kunder att förbättra förpackningskvaliteten och produktiviteten.” 

– ”Vi är glada över att få samarbeta med Mobergs erfarna team av kvalitetskontrollspecialister, tillägger Olivier Georis, VD och verkställande direktör för Engilico. Det är en utmärkt möjlighet för Engilico att erbjuda SealScope® tätningsinspektion till kunder på den skandinaviska marknaden.”

Mer om Engilico och det nya samarbetet med Mobergs hittar du här

 

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047