23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Laserrengöring av plåtar och transportband i drift

Metalliska bakplåtar, formar och transportband kan rengöras från olja, fett och avlagringar snabbt och restfritt med lasertekniken.

Krispig utan att fastna: rengöring av bakform med bakeLINE-teknik. CleanLASER garanterar rena platta plattformar under bakning utan att lämna några rester eller kemikalier.

De två laseroptikerna installeras i den heta ugnen och rengörs vid driftstemperatur (> 200 ° C). Konsekvent våffelkvalitet och smak, minimal ytterligare smörjning, inga partiklar och föroreningar i produkten, inget avbrott för rengöring.

Metalliska bakplåtar, formar och transportband kan rengöras från olja, fett och avlagringar snabbt och restfritt med lasertekniken. Platta och strukturerade bakformar av stål, gjutjärn eller förkromad metall är väl lämpade för laserrengöring.

  • Rengöring av strutformar
  • Rengöring av våffelformar
  • Rengöring av produkthanteringskomponenter och transportsystemAndra utmanande applikationer för bakning och bearbetning av livsmedel

Agaria har flera speciella och anpassade Cleanlaser-system för rengöring. Agaria ser till att ta fram den utrustning som passar för just dina behov. Kontakta oss för lösningsförslag och offert på info@agaria.se eller ring 08-540 660 85.

Agaria AB
Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Österåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE556403168901

Kontaktperson

JA
Jonas Axelsson
VD
jonas.axelsson@agaria.se

Sänd till en kollega

0.031