23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Formrengöring med laserteknik - skonsam borttagning av rester från processen

Cleanlasers laserrengöringsutrustning för formar och verktyg påverkar inte grundmaterialet.

Det finns olika lasersystem på marknaden. Med Cleanlaser skadas inte grundmaterialet vilket är en fördel vid ex form och verktygsrengöring.

Formrengöring med laserteknik är ett ekonomiskt och ekologiskt alternativ till traditionella rengöringsmetoder. Även hårt sittande materialrester tas bort med precision, utan att lämna blästermedel kvar och utan att skada formens känsliga ytor. Därmed ökar livstiden avsevärt för dyra formar och verktyg.

De pulsade laserstrålarnas starka effekt räcker för att noggrant och skonsamt avlägsna oxidlager och rester från processen. Laserstrålen anpassas exakt för respektive användning för att uppnå ett optimalt och reproducerbart resultat. Omfattande undersökningar har visat att även känsliga formar kan rengöras regelbundet med CleanLASER utan att bli påverkade. Även efter tusentals rengöringscykler – ger lasermetoden ingen kantavrundning, mekanisk skada eller nötning … resultatet är ett förlängt verktygsliv!

Med kunskap om tillgängliga tekniker inom en rad områden kan vi hjälpa dig att göra ditt val för att åstadkomma den bästa lösningen i en viss applikation. Vi ser till att ta fram den utrustning som passar för just dina behov. Kontakta oss för lösningsförslag och offert på info@agaria.se eller ring 08-540 660 85.

Läs mer om formrengöring med laser på vår hemsida>>

Agaria AB
Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Österåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE556403168901

Kontaktperson

JA
Jonas Axelsson
VD
jonas.axelsson@agaria.se

Sänd till en kollega

0.047