23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt Agaria på Elmia Produktionsmässor 14-17 maj i Jönköping!

Behöver du hjälp med att åstadkomma den bästa lösningen för en viss applikation? Agaria har kunskap om tillgängliga tekniker för en rad områden inom ytbehandling och plastsvetsning.

Agaria har utrustningar för ytbehandling av metall och plast för produktionslösningar inom:
förbehandling, laserbearbetning, rengöring, avfettning av varierande detaljer och produkter med en mängd olika tekniker och system från manuella till helautomatiska lösningar och hjälpmedel.

Bland Agarias mest efterfrågade och mångsidiga produkter finns laserrengöring som rengör detaljer före svetsning eller limning, formar och formverktyg med mera . Vi erbjuder även atmosfärsplasmautrustning som ökar vätbarheten och därmed vidhäftningen för lim, färg etc.

Agaria har ett stort sortiment av plastsvetsar och ser till att ta fram den plastsvets som passar för just dina behov. Den mest välkända plastsvetsen är ultraljudssvetsen. Passar för snabb och effektiv svetsning av framför allt formsprutat gods men även utrustningar för skärning av väv, folier och film. Vi har även svetsmetoder såsom: varmluftsnitning, impulsnitning, värme/spegel, varmgas, rotation, laser och induktion för sammanfogning av små och stora termoplastdetaljer, även med komplex geometri.

Med kunskap om tillgängliga tekniker inom dessa områden kan vi hjälpa dig att göra ditt val för att åstadkomma den bästa lösningen i en viss applikation. Vi ser till att ta fram den utrustning som passar för just dina behov. Kom till vår monter på Elmia Produktionsmässor C01:13 i Polymerhallen för lösningsförslag och offert.

Vill du inte vänta tills mässorna kan du nå oss på info@agaria.se eller 08-54066085 el. 08-51450940

Agaria AB
Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Österåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE556403168901

Kontaktperson

JA
Jonas Axelsson
VD
jonas.axelsson@agaria.se

Sänd till en kollega

0.047