23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäckt vår nya smarta optoelektroniska sensor-familj BOS R254K än?

Beteckningen SAMS (Smart Automation and Monitoring System) står för Balluffs omfattande automationsfilosofi. Smart Automation and Monitoring System innehåller å ena sidan en mängd tilläggsfunktioner och tilläggsinformation om varje enskild komponent och kännetecknas å andra sidan av ett enhetligt och standardiserat koncept för drift, konfiguration och diagnostik.

En del av detta system är vår nya optoelektroniska sensor BOS R254K, med vilken du på ett tillförlitligt sätt kan upptäcka flaskor, behållare och pallar inom till exempel livsmedelsindustrin och förpackningssektorn.


Den är utformad för krävande tillämpningar och är idealisk överallt där rengöring regelbundet utförs med aggressiva medel och högt tryck.
Vidare är den resistent mot rengöringsmedel (Ecolab) och klarar rengöringscykeln enligt den höga Balluff-standarden. Skyddsklasserna IP67 och IP69K gör att den kan användas i kritiska tillämpningar med svåra omgivningsförhållanden, särskilt inom fabriksautomatiseringssektorn.

Ett annat plus: dess många tilläggsfunktioner garanterar dig övervakning av tillståndet. Sensorn ger användbara diagnostiska data genom sin självövervakningsfunktion. Dessutom får du värdefull information om användningsplatsen, inklusive själva applikationen.
Slutsatsen är att sensorn kan användas för högre systemtillgänglighet.

Balluff AB
Gamlestadsvägen 2 hus B19
415 11 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566318779

Kontaktperson

EB
Emmy Blomstergren
Innesälj/Kundsupport/Marknad
+46 031-535 55 07 emmy.blomstergren@balluff.se

Sänd till en kollega

0.047