23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Små plastflaskor

Vilken flaska passar din produkt bäst? Vi erbjuder ett brett sortiment av små plastflaskor i olika former, volymer och material. Letar du efter den perfekta plastflaskan till din produkt?

Oavsett vilken bransch du befinner dig i har vi rätt förpackning för dig. Behöver du en plastflaska till handsprit, en squeezeflaska till sås eller en sprayflaska till kemi eller kosmetik? Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning för just din produkt!

Vårt sortiment av plastflaskor sträcker sig från 50 ml upp till 1500 ml och kommer i flera olika former. Våra små PET-flaskor är bland annat populära inom livsmedelsindustrin och används med fördel till drycker av olika slag. De flesta av våra PET-flaskor är livsmedelsgodkända och erbjuds även i återvunnen plast (rPET) för dig som vill göra ett miljövänligt val. Extra fördelaktigt är det att PET-flaskorna är livsmedelsgodkända även efter att materialet blivit återvunnet. Det finns även möjlighet att få plastflaskorna levererade med kapsylerna påskruvade om så önskas.

Våra flaskor i PE-plast är bland annat populära inom kemi, kosmetik och livsmedel. PE-plasten är mjukare än PET vilket kan vara viktigt vid val av förpackning. Om förpackningen ska användas som en sås- eller dressingflaska kan det vara fördelaktigt att använda ett mjukare material som PE där du kan klämma på flaskan. Även val av kapsyl bör anpassas efter önskat användningsområde.

Om du vill att din förpackning ska sticka ut på butikshyllan erbjuder vi även möjlighet till tryck på flera av våra flaskor. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare!

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.032