23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Plåthinkar för alla typer av innehåll

Val av förpackning beror mycket på vilka egenskaper innehållet har. Våra plåthinkar med lock är robusta, stabila förpackningar med möjlighet att få de UN-godkända. Vilket innebär att de är säkra för lagring och transport av farligt gods.

Plåthinkarna och plåtburkar står emot krävande innehåll och tål att fyllas med lösningsbaserade produkter och starka kemikalier. Rådgör med oss om just din produkt kräver någon extra säkerhet.

Är du intresserad av en större mängd hinkar? Då kan vi även trycka de till dig. Det blir ett utmärkt sätt för dig att sticka ut på butikshyllan. En tryckt plåthink ser exklusiv och genomarbetad ut.

Våra plåthinkar finns i olika volymer där de vanligare storlekarna är på 2, 5, 10 och 25 liter. De erbjuds med olika breda öppningar och antingen cylindriska eller koniska för att de ska gå att stapla i varandra.  Valet av lock bör baseras på hur jsut din produkt ska förpackas. Vi erbjuder olika lösningar bland annat nabblock, låsring och standardlock.

Små plåthinkar finns där vår minsta modell är på 2,3 liter. Dessa är framför allt vanliga till färgprover och mindre projekt. Utöver plåthinkar erbjuder vi också plåtburkar där du kan välja på smarta lösningar som exempelvis en flex spout. För mer info om plåtburkarna, kontakta oss här.

Större plåthinkar finns i volymer upp till 32 liter. Dessa används ofta till industriföretag där de fyller olja, färg och kemikalier. De är då tänkta att lyftas av kranar eller andra maskiner.

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.031