23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Swift-E rekonfigurerbar 3D-sensor

Allen-Bradley nya Swift-E är en helt konfigurerbar 3D-sensor som gör det möjligt för maskinbyggare och produktionsanläggningar att anpassa sig till nya marknadstrender.

Konfigurerbar 3D-sensor

Branschen utvecklas och konsumenternas förväntningar på personifiering har resulterat i en efterfrågan på större produktvariabilitet, vilket i slutändan skapar ett behov av mer flexibel produktion.

Nya Swift-E är en helt konfigurerbar 3D-sensor som gör det möjligt för maskinbyggare och produktionsanläggningar att anpassa sig till nya marknadstrender. Förmågan att anpassa sig till föränderliga produkter eller förhållanden gör Swift-E till en idealisk lösning för produktionslinjer som kräver hög flexibilitet.

Swift-E har inbyggda applikationsprofiler för avstånds- eller höjdmätning.

Sensorn är idealisk för att kontrollera fyllnadsnivåer i olika branscher där en mer exakt nivåprofil behövs. Andra tillämpningar kan handla om fullständighetskontroll inom livsmedels, dryckesindustrin, läkemedels och livscykelindustrin för att säkerställa att förpackningen är komplett.

Dessa lösningar kan enkelt anpassas genom ett användarvänligt, webbaserat gränssnitt som inte kräver ytterligare programvara.

Wexoe AB
Scheelevägen 17
223 70 Lund
Lunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591343404

Kontaktperson

TA
Tony Annell
Tan@wexoe.dk

Sänd till en kollega

0.031