23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mobergs trotsar konjunkturen och nyanställer i höst

Mobergs går nu mot strömmen och har under året haft ett stort inflöde av nya kunder och många som väljer att teckna serviceavtal och använda sig av våra övriga tjänster. Tack vare ökad omsättning (med 40%!) anställer vi nu ännu en duktig servicetekniker som kommer att ansluta under hösten. Så passa på att teckna serviceavtal med Mobergs nu när vi får ännu bättre kapacitet att ta hand om både gamla och nya kunder.

Nu inför hösten och med larmrapporter som duggar tätt om svensk ekonomi och annat elände, tycker vi att det känns viktigt att lyfta fram lite positiva nyheter. Mobergs har det senaste halvåret haft en mycket positiv utveckling, och vi ser verkligen fram emot att välkomna ännu en ny duktig servicetekniker från den 1 oktober.

Dags att teckna serviceavtal med Mobergs?

En av våra tjänster som fått stort uppsving den senaste tiden är serviceavtal. För att undvika produktionsstopp och kunna producera med maximal prestanda krävs det regelbundna tester och service. Med serviceavtal hos Mobergs kan ni känna er säkra på att alla produkter som har passerat era kontrollutrustningar är fria från främmande föremål.

Mobergs erbjuder förmånliga serviceavtal där vi på årlig basis utför servie och verifierar funktion och prestanda på er utrustning. Med planerad service slipper ni onödiga kostnader som tillkommer vid akuta insatser.

Läs mer om serviceavtal och våra andra tjänster på vår hemsida här

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047