23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Värdering - Kostnadsfri rådgivning

Få polymer och process kunskap när du bokar fri värdering av din produkts hållbarhet och CO2 påverkan på miljön.

Förfallodatum
den 31 augusti 2028

PU Consulting AB har många års kunskap om produkt design, material, maskiner och process.

Vi har inga säljare som mäts på antalet besök. Vi har tid för eftertanke och experter som gör det rätt direkt 24/7 .

Vi fokuserar på era frågor och behov för att bli #1 

Vi fukuserar på er produkts specifikation, process,  verklig hållbarhet och minimal CO2 påverkan.  Vi är mindre intresserade av om vad ni eller era leverantörer använder för typ av el, vad  bilarna använder för bränsle och om de reser med hållbara flygbränslen.  PU Consulting AB  utför uppdragen på distans med  teknik kopplad med er, oss och vid behov  globala experter med spetskunskap . Vi kopplar experter från t.ex. Australien och centrala Sverige för att med oss lösa problem i norra Sverige 24/7. Dvs minimalt CO2 påverkan med experter kopplade 24/7.  Vi ser vad ni och  era  leverantörer ser och bygger upp er produkts specifikation och er kunskapsbank.  Vi skapar audit och arbets  instruktoner så att ni och era leverantörer kan utföra audits på distans 24/7 och lösa eventuella återkommande problem utan dyra resor och servicetekniker som orsakar ökade kostander och CO2 påverkan för er produkt.

Exempel på optimerad utrustning  :

  •  Maskin - termoplaster från material prov till ebjuder bästa EXTRUDRAR för att tillverka optimerade material / återvinning / direkt från återvunnet till högsta kvalitet granuler eller rör, PET film  mm ( många års Global erfarenhte och installationer ) 
  • Maskin - FORMSPRUTNING stora produkter eller fler kaviteter med små formsprutor för minimal CO2 påverkan
  • Maskin - polyuretan från prototyp till erbjuder bästa  PU - LÅGTRYCKSMASKINER / HÖGTRYCKSMASKINER för bästa tillverka rätt direkt och bästa slutprodukt.
  • Material - tar fram material rätt för er för att ni skall vara unika och undvika konkurenter med samma design och material.
  • Återvinning av er produktions lösningsmedel är som att återanvända ert plastspill då de kommer från råolja. Vi bygger slutna tvättar och destilerings utrustningar för att återvinna  ert vatten och lösningsmedel så att ni kan använda det igen. Mycker stor vinster med kort ROI, minimera er CO2 påverkan och ingen extra kostander för destrukton, frakt och administration.
  • PUspec24/7™  - teknik för att arbeta på distans och bygga upp er kunskapsbank. Vi har använt tekniken i 12 år och erbjuder er samma möjligheter att få mer gjort och mer tid med familjen.
  • osv

 

Kan vi inte leverera er produkt, design, material, maskin eller process då kommer vi att föreslå bästa alternativ som vi har bra erfarenhet av.

Skicka oss er fråga angående hållbarhet och CO2 påverkan, det kostar inget ! 

 

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Sänd till en kollega

0.047