23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Busch Vakuumteknik får ny VD

Magnus Johansson går vidare till nya utmaningar och slutar därmed på Busch Vakuumteknik, en roll som han haft sedan 2012. Åsa Jönegren är utsedd till ny VD och tog över ansvaret den 14 augusti.

"Fortfarande efter 11 år känner jag att det varit roligt och lärorikt på Busch, så beslutet att gå vidare togs med blandade känslor. Företaget har utvecklats mycket starkt och jag är tacksam och stolt över teamet och att ha fått vara en del av framgången. Framför allt är jag glad för nya vänner jag fått och det är med en positiv känsla jag nu går vidare och lämnar över till Åsa. Jag ser att hon är en ledare som kan ta det vidare och utveckla företaget som den ledande leverantören av vakuumlösningar i Sverige." Säger Magnus Johansson.

"Jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolagets starka kundrelationer och kompletta erbjudanden inom vakuumteknik och systembyggnation. Busch Vakuumteknik har en stark position och ett fantastiskt varumärke. Att få fortsätta utvecklingen tillsammans med vår engagerade och kompetenta personal är ett privilegie. Jag vill även rikta ett speciellt tack till Magnus för den fina grund som är byggd under hans år som VD och som jag nu kan bygga vidare på." Utvecklar Åsa Jönegren, nytillträdd VD för Busch Vakuumteknik.

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

MS
Mickael Ström
Sälj- och Marknadschef
+46 313380080 mickael.strom@busch.se

Sänd till en kollega

0.047