23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Plasthink med olika form & funktion - för ditt behov!

Vi har Nordens bredaste sortiment av plasthinkar med lock där en av de vanligare volymerna är plasthink 10 liter. I vårt sortiment av plasthinkar finner du flera olika former så som runda, ovala, rektangulära och kvadratiska hinkar.

Våra plasthinkar är livsmedelsgodkända och passar därför utmärkt till alla typer av livsmedel. De är producerade av  PP (polypropen) eller  rPP (recycled polypropen, då ej livsmedelsgodkända i nuläget) och lämpade för olika ändamål inom branscher som livsmedel, bygg, kemi och färg med flera. Vi erbjuder de flesta av modellerna i återvunnet material.  

Formen på hinken är faktiskt mer än bara ett utseende, den påverkar hur hinken bärs, staplas, fraktas och används. Den påverkar också din produkt ganska mycket. En målarhink för professionella målare är ofta rektangulär och det av flera anledningar. Bland annat för ett mer ergonomiskt arbete, målaren bär troligen rätt många sådana hinkar genom åren. En rektangulär hink går att bära närmare kroppen och blir därför mer ergonomisk. Det underlättar också när man målar med en roller, i en rektangulär färghink kan du stoppa ner hela rollern direkt utan att behöva ösa upp färgen i ett tråg. 

I ett storkök fungerar det mest troligt helt annorlunda, ergonomin är densamma men där är det förmodligen kylarna, arbetsbänken och andra saker som spelar större roll. Därför är det inte helt ovanligt att förpackningarna är något mindre eller transparenta för att minska på matsvinn och för att kunna se innehållet utan att behöva öppna förpackningen. 

Förutom att välja form för funktion eller bara för att du tycker om ett visst utseende av en viss form mer går det även att välja om din plasthink med lock ska ha ett handtag eller inte. Du kan välja mellan våra standardfärger eller välja en annan specifik färg efter dina önskemål. Önskar du att få hinken tryckt  erbjuder vi både IML-tryck och digitaltryck. Vill du veta mer om hur du kan förändra utseendet på just din hink kan du kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Här är några plasthinkar med volym runt 10 liter

Plasthink rund 10,6 L | JET 103

Plasthink rund 10,8 L | JET 107

Plasthink rund 10,8 L | JCL 107

Plasthink rektangulär 10,8 L | JETR 112

Plasthink rektangulär 10,9 L | JETR 110

Plasthink rektangulär 10,9 L | JETR 110 (återvunnen)

Plasthink kvadratisk 10,7 L | JETQ 105

 

Kontakta oss här eller ring på 046-23 80 90 så hjälper vi dig mer än gärna!

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.047