23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Populära dessertvåffelrör i ny förpackning

Ćatić Company i Serbien har övergått till den klassiska UniPak-förpackningen från Berry Superfos för sina våffelrör med kräm av märket Waltz. Övergången till den nya förpackningen har gått snabbt och smidigt, och förpackningen presenterar de goda våffelrören på ett tilltalande sätt.

Serbiska Ćatić har med framgång bytt förpackningspartner för sina populära våffelrör med kräm från Waltz.

Våffelrören kommer i fem olika smaker – choklad, hasselnöt, jordgubb, apelsin och vanilj – och är läckra godbitar som kan avnjutas på egen hand eller med glass. Den nya förpackningslösningen för alla fem smakerna skulle vara praktisk, enkel att stapla och tilltala sötsugna konsumenter.

Bajro Ćatić, VD för Ćatić Company, säger:

“Vi var inte helt nöjda med vår tidigare förpackningsleverantör, vilket var anledningen till att vi bestämde oss för att leta efter en ny partner. Vi ville inte göra några större förändringar i förpackningens design, eftersom den redan fungerade bra och våra kunder var nöjda med den. Berry Superfos UniPak-burk visade sig vara den perfekta lösningen och vi bytte därför till den så snart vi kunde.”

Kvalitet och bra samarbete

UniPak är ett av de mest omfattande och mångsidiga förpackningssortimenten på den europeiska marknaden och används av många stora livsmedels- och märkeslösa livsmedelsföretag. Det är en klassisk och ytterst flexibel lösning för ett mycket brett användningsområde och erbjuder ett stort urval av storlekar och former – rektangulära, kvadratiska, runda och ovala.

Enligt Bajro Ćatić var en rektangulär 600 ml burk med lock och IML (In-Mould Labelling) perfekt för de välsmakande våffelrören med kräm:

”Med Berry Superfos fick vi en seriös och tillförlitlig partner som håller våra tidsfrister och uppfyller alla våra krav. De besökte vår produktionsanläggning innan de presenterade en lösning och var mycket noggranna. Vi är mycket nöjda med både kvaliteten och designen på UniPak-burken och våra kunder kan fortfarande glädjas åt en design som de är vana vid. Vi behövde bara göra några mindre justeringar av vår påfyllningslinje eftersom den nya förpackningen väger mindre än den tidigare. Samtidigt kan vi dra nytta av de logistiska fördelarna med en något lättare förpackningslösning.”

UniPak-burkarna för Ćatić tillverkas i Berry Superfos fabrik i Bosnien och Hercegovina, nära Ćatićs egen produktion.

Läs mer om UniPak och andra förpackningslösningar anpassade för starka varumärken här. 

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047