23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Packa med 100% återvunnet papper

För att skydda produkter kan man använda olika sorters utfyllnad. En hållbar lösning är skrynkelpapper. FROMMs skrynkelpapper kommer från 100% återvunnet material.

Den helt nya packmaster ™ pro är det mest avancerade förpackningssystemet för tomrum som finns idag. Denna innovativa nya lösning kombinerar den första generationens teknik i våra marknadsledande Packmaster ™ och Packsolo ™ -system, för att erbjuda en total förpackningslösning som ger otrolig mångsidighet tillsammans med ökade avkastningar på upp till 11%, vilket tar förpackningsinnovation till en helt ny nivå.

Packmaster ™ pro är tillverkad i Storbritannien och erbjuder enastående prestanda, oöverträffad flexibilitet och högsta effektivitetsnivå. Det avancerade systemet erbjuder flera förpackningsmöjligheter genom sin smarta teknik, och levererar ett antal lätta, robusta papperskuddar som enkelt kan formas runt vilken produkt som helst, vilket ger säker transitering för de mest känsliga artiklarna till tunga industrivaror. 

Systemet går enkelt att integrera helt efter kundens önskemål t.ex. i befintliga packningslinor. 

Pappret är 100% återvunnet, återvinningsbart, biologiskt nedbrytbart vilket gör det möjligt för användare att packa direkt i lådan för snabbare utmatning, samtidigt som lagringsutrymmet minimeras.

Fromm Sverige AB
Vikingavägen 2
175 61 JÄRFÄLLA
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564122769

Kontaktperson

SL

Sänd till en kollega

0.047