23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA gör hattrick vid Purchasing Awards i Paris

En jury bestående av 25 CPO från stora företag särskilde de tre förpackningslösningarna som presenterades av RAJA.

RAJA fullbordade ett hattrick med priser i går kväll i Paris, Frankrike, och vann tre av "Trophées des Achats" (Inköpspriser), en av Frankrikes ledande upphandlingsevenemang. RAJA tog hälften av priserna. Detta är den första i historien för denna tävling, som skapades 2007.

De vinnande lösningarna är:

Dessa tre kategorier omfattade 25, 21 respektive 16 konkurrenter, allt från nystartade företag till stora företag som L’Oréal, Renault och Volvo.

Juryn bestod av 25 inköpschefer från stora franska företag, som LVMH, Michelin, Sodexo, Thales och SEB. Priserna delades ut i Paris inför en publik på cirka 1 000 personer.

"Att vinna dessa utmärkelser är en källa till stor stolthet för all vår inköpspersonal. Vi kommer att fördubbla våra ansträngningar för att fortsätta förnya, förbättra vårt produktsortiment och möta våra kunders behov allt mer effektivt", säger Ulrick Parfum, Group Purchasing Director, RAJA.

Det är inte allt. RAJA vann förra veckan EMPACK Award 2023 i Hamburg, Tyskland, efter att dess monter på EMPACK-mässan fick ett rekordstort besök. En av utställningens främsta attraktioner var den nya X-Taper-dispensern.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.031