23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck Mobergs tjänsteutbud - vi är med er hela vägen

Som kund hos Mobergs vill vi att du hela tiden ska känna dig trygg med den utrustning du har investerat i från oss. Därför erbjuder vi ett antal olika tjänster som vi ser kan underlätta och förenkla er vardag. Det kanske är dags att teckna serviceavtal, validera era magneter, eller utnyttja vårt reservdelshotell.

Dags att teckna serviceavtal?
För att undvika produktionsstopp och kunna producera med maximal prestanda krävs det regelbundna tester och service. Med serviceavtal hos Mobergs kan ni känna er säkra på att alla produkter som har passerat era kontrollutrustningar är fria från främmande föremål.
Mobergs erbjuder förmånliga serviceavtal där vi på årlig basis utför servie och verifierar funktion och prestanda på er utrustning. Med planerad service slipper ni onödiga kostnader som tillkommer vid akuta insatser.
Läs mer om våra serviceavtal här 

Kontrollera era magneter regelbundet
För att undvika att er produktion kontamineras av främmande föremål validerar vi era magneter för att säkerställa att de har bibehållen styrka, inte är skadade eller behöver bytas ut.
Mobergs erbjuder magnetvalidering där vi på årlig basis kommer ut till er och utför kontroll och uppmätning av magneternas styrka. Detta för att säkerställa att de uppfyller alla era krav och de kvalitetsstandarder som ni använder (t.ex. BRC).
Läs mer om magnetvalidering här

Driftsättning
Mobergs hjälper till med driftsättning för att underlätta för er och säkerställa att utrustningen blir korrekt igångsatt. I samband med driftsättningen kontrolleras att montaget är gjort enligt instruktion och att all media är inkopplade samt manualer m m finns tillgängliga.
I samband med driftsättningen genomför vi utbildning av personalen samt inlärning av produkter. 
Efter genomförandet finns möjlighet att få ett certifikat på utrustningens prestanda.
Läs mer om driftsättning här

Reservdelshotell
Att ha de ledtidskritiska komponenterna säkrade i ett reservdelslager skapar trygghet och säkerställer att er produktion inte behöver stå stilla någon längre tid. Hos Mobergs kan vi lagerhålla era reservdelar. Vi gör en gemensam beräkning på vilka som är de lämpligaste reservdelarna att lagerhålla för er räkning.
Läs mer om vårt reservdelshotell

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.  Ring oss på 040-680 80 60 eller skicka e-post till sales@mobergs.se

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032