23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Eget verktyg 

Har du svårt att finna den där rätta känslan när du letar efter en förpackning till just din produkt? Känner du sällan ”Där har vi den!” när du ser befintliga förpackningar? Då kanske du borde satsa på att göra en egen design och få en helt unik förpackning. Vi kan hjälpa dig att ta fram en helt ny form på din förpackning! 

Det är allra vanligast att skapa ett eget verktyg av en flaska då möjligheterna där är väldigt många. En flaska i PET-material går att förändra väldigt mycket i formen för att skapa olika typer av utseenden och funktioner. Ibland är de där rillorna (strecken tvärs över flaskan) inte bara där för att vara snygga utan de fyller även funktionen av att stabilisera flaskan.  
 
För andra typer av förpackningar eller andra material kan vi också erbjuda er att skapa ett eget verktyg. Vill du läsa mer om processen kan du göra det på den här länken där vi berättar hur den går till. Du kan kontakta någon av våra andra medarbetare ifall du vill veta mer om hur det är att skapa ett eget verktyg. 
 
I de flesta fall utgår du ifrån en befintlig förpackning och använder en standardöppning för att göra den nya förpackningen enkel att anpassa till befintliga kapsyler och andra standardmått i branschen. I en del fall är det kanske just en specifik dimension du vill bemöta och då går även det att lösa.  
 
Har du en egen fyllningslinje bör den nya förpackningen testas flera rundor i den linjen för att vi ska kunna göra finjusteringar så att den passar perfekt just i er produktion. Ett nytt verktyg ska inte bara se snyggt ut på butikshyllan, det ska även bemöta de krav och önskemål ni har. Därför är processen och vägen till ert nya verktyg viktig och kan i en del fall kräva lite extra tid och kärlek. Men det blir utan tvekan värt det! 
 
Önskar du att skapa ett eget verktyg? Vi har ett brett utbud och flexibla lösningar just för dig.
Kontakta oss redan idag och starta ett kul projekt tillsammans med oss!
Du kan kontakta oss här!

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.094