23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jokey Eco Concept – berätta mer!

Några av våra mest uppskattade återvunna förpackningar är från vår serie Eco Concept, där alla plasthinkar är av återvunnet PP-material.

För att vi ska kunna följa de riktlinjer som finns är det viktigt att tänka på att förpackningarna vi säljer är anpassade för återvinning. Därför är till exempel en plasthink mest optimal att ha med ett plasthandtag och inte metallhandtag. Då är hela förpackningen i samma material och den kan återvinnas utan att slutkonsumenten behöver dela upp den i flera olika återvinningskärl. 

Visste du att en plasthink som har metallhandtag och slängs i plaståtervinning oftast åker till förbränning istället för att de flesta maskiner avläser den som en förpackning med blandat material. Så även om tanken är god när den återvinns så kanske den bara slutar som brännbart avfall. Det tycker vi är himla tråkigt! Våra Eco Concept plasthinkar är 100% återvinningsbara och dessutom även producerade av återvunnet material. Nästan så bra som det kan bli!

Förutom att våra plasthinkar från Eco Concept-serien är i homogent material har de även en lägre gramvikt för att minska mängden plast som används. De här hinkarna produceras av återvunnen plast där plasten kommer från återvunna förpackningar. Plastgranulaten som används är i flera olika färger och därför kan en del färgstick förekomma. Den här typen av ”skönhetsfläckar” är något som tydligt visar på att din förpackning är producerad av återvunnet material och något att vara stolt över. Är du intresserad av att veta mer om våra Eco Concept hinkar berättar vi gärna mer, ta kontakt med oss redan idag!

 

Kontakta oss här!
Läs mer på www.tarapac.com

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.047