23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA Group går med i CSR Europe

RAJA Group har anslutit sig till CSR Europe, ett affärsnätverk för företagens sociala ansvar.

RAJA Group har anslutit sig till CSR Europe, ett affärsnätverk för företagens sociala ansvar, som sin nyaste företagsmedlem.

CSR Europe grundades 1995 och är baserat i Bryssel, Belgien. Det samarbetar med över 10 000 företag och organisationer över hela Europa, inklusive företag, icke-statliga organisationer, fackföreningar, universitet och statliga organ.

Tillsammans med CSR Europe kommer RAJA att arbeta för att minska koldioxidutsläppen inom e-handels- och distributionssektorerna på europeisk nivå, hjälpa kunder att förbättra sin CSR-prestanda och uppmuntra leverantörer att svara på det civila samhällets utmaningar.

"RAJA Group är det första företaget i sin bransch att ansluta sig till CSR Europe. Detta stora nätverk hjälper företag och deras ekosystem att implementera företagens sociala ansvar. Att vi går med i CSR Europe stödjer utvecklingen av en differentierande strategi för företagsansvar för vår koncern" skriver Brigitte Thieck, CSR and Sustainable Development Director för RAJA Group.

"Vi är glada över att välkomna RAJA Group som vår nyaste företagsmedlem. Vi ser fram emot att skala upp effekten av det hållbara entreprenörskap och ledarskap som Daniele Kapel-Marcovici visar upp i Frankrike även på europeisk nivå – även mot frigörelse, utbildning och respekt för kvinnors rättigheter" skriver Stefan Crets, Executive Director, CSR Europe

 

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.031