23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Agfa visar förpackningsskrivare på Fespa 2023, 23-26 maj i München

Vill du uppnå hållbar tillväxt för ditt företag? Vi visar dig vägen framåt. Vi kommer att presentera våra senaste storformats innovationer på FESPA 2023. Kom och träffa oss för att diskutera alla dina behov av storformatsutskrifter.

Nedan är 2 skrivare som som kommer att finnas i Agda monter och lämpars väldigt bra för wellpapputskrifter med möjlighet till automatiska på- och av-ladding av materialet.

Onset X3 HS med Agfa-bläck: bättre än någonsin
Efter att ha lockat publik på Printing United i Las Vegas förra året kommer Onset X3 HS nu att göra sin debut på en europeisk mässa. Denna extremt snabba flatbäddsskrivare, som körs på nya Agfa-bläck och drivs av Agfas arbetsflödesprogramvara Asanti, kan skriva ut dygnet runt på en mängd olika substrat med hastigheter på upp till 1450 m²/h. Dess imponerande drifttid beror på dess 30-sekunders jobbinställning med hjälp av robotik och olika automatiserade funktioner, vilket gör den till en sann "game changer". På FESPA kommer skrivaren att demonstreras med en ¾-automatiseringsinstallation, med ett läggbord och en avlastningsrobot, och kommer att köra en mängd olika medier, inklusive wellpapp.

Jeti Tauro H3300 UHS LED: wellpapp med lack
Agfa tar också med sin snabbaste hybridbläckstråleskrivare för bredformat till FESPA. Jeti Tauro H3300 UHS LED är designad för pålitlig 24/7 produktion av enastående kvalitet och har flera automationsalternativ. Skrivaren har nyligen uppgraderats med ett lackutskriftsalternativ som gör att producenter av wellpappdisplayer kan förbättra sina utskrifter genom att lägga till ett lager av högblank eller satinlack. Lacken kan appliceras på hela ytan (flodlack) eller selektivt (fläcklack).

Agfa storformats produkt sida

Registrera er för gratis entrebiljett till Fespa 2023

Fespa 2023 hemsida

Agfa NV Beligen. Filial Sverige
Borgarfjordsgatan 14A
164 40 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE516407527601

Kontaktperson

Anders Österberg
Säljansvarig Sverige
+46 730308386 anders.osterberg@agfa.com

Sänd till en kollega

0.031