23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tara Pac som helhetsleverantör och partner

Vi på Tara Pac vill verka som Nordens största förpackningsleverantör där vi erbjuder bästa möjliga helhetslösning för våra kunder. Genom kreativitet och kompetens möter vi era önskemål. Vår kunskap är våra kunders garanti för kvalitet hela vägen – från insida till utsida. 

Med vårt breda sortiment och långa erfarenhet kan vi bemöta de önskemål ni har. Vi erbjuder flexibla förpackningslösningar för flera branscher.  Livsmedelsförpackningar finns i flera olika utföranden allt ifrån små burkar och flaskor till större hinkar. Vi erbjuder även flaskor i PE-material som är perfekt för såser och dressingar. Förutom PET-burkar har vi även burkar i PP, vilka är vanliga till bland annat såser, räkor, rostad lök.

Behöver du en produktförpackning till kemiska fyllningar har vi plåthinkar, UN-godkända plasthinkar och PE-flaskor. För större volymer har vi även plastfat och IBC-containers. De lämpar sig för lagring eller transport av större volymer, då även för andra typer av innehåll.

Vi har flertalet förpackningar till produkter där flera av förpackningarna har mångsidig användning. En plasthink kan fungera lika väl för livsmedel som djurfoder, spackel, gödning, färg, tennisbollar osv. Flexibiliteten är enorm och det gäller att anpassa eller välja utifrån innehållets egenskaper. 

För att hitta bästa möjliga förpackning till just din produkt hjälper vi dig anpassa den på bästa sätt. Vi kikar på egenskaperna, kraven och använder funktioner som förenklar användningen av produkten. Tillsammans tar vi fram en förpackningslösning som fungerar hela vägen från insida till utsida. 

Gör det du gör bäst, så gör vi det vi kan bäst - löser ditt förpackningsbehov!
Ta kontakt med oss redan idag så hjälper vi dig gärna.

www.tarapac.com

Tara Pac AB
Sankt Annegatan 4
223 50 Lund
Lunds kommun
Sverige

Kontaktperson

K-TP
Kontakt - Tara Pac
media@tarapac.com

Sänd till en kollega

0.047