23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kom och fira med oss!

Polymercentrum är stolta över att presentera den senaste boken, Affärsutveckling – En introduktion skriven av Marie Sannes. Det är ännu en milstolpe i Polymercentrums historia som vi vill dela med er på Plastteknikmässan!

Hämtar din biljett här

Vi ses på Scen 1 den 10 maj klockan 15:15! Där bjuds det på kaffe och tårta. Hoppad du kommer förbi för en trevlig mingelstund och samtidigt lyssnar till Maries presentation av boken.

Boken är en guide för nya ledare eller de som vill utöka sina kunskaper om affärsutveckling. Den täcker allt från kundrelationer och avtal till ledarskap och teknisk utveckling. Genom att ta itu med viktiga ämnen som styrning, hållbarhet och mål kommer bok ge en bred och djupgående förståelse för ledningens roll och uppdrag. Med djupgående kunskap om ämnen som styrning, hållbarhet och målsättning, samt praktiska exempel och råd, är denna bok en ovärderlig resurs för alla som vill förstå ledningens roll och uppdrag. Boken innehåller också självreflekterande frågor som ger stöd för egen reflektion.

Marie är mekanikingenjör med mer än 30 års arbetslivserfarenhet inom entreprenörs-, bygg- samt industriverksamhet. Marie har arbetat med mekanikkonstruktion, industriellt underhåll, verksamhetsutveckling, projektledning samt företagsledning och har mer än 10 år inom områden relaterade till plastindustrin. Idag driver Marie sitt eget företag M Sannes AB.

Under hela mässan kommer Polymercentrum att vara närvarande för att dela mer information om vår verksamhet och Polymertekniska Institutet. Vi ser fram emot att träffa dig!

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Sänd till en kollega

0.047