23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny produktionschef hos OptiPack i Sunne!

Sedan i februari har OptiPack i Sunne ny produktionschef.

Vi är glada att kunna välkomna Ingemar Jonsson som vår nya Produktionschef från och med februari 2023. Ingemar efterträder Jörgen Nilsson som går i välförtjänt pension 1 maj efter imponerande 44 år i företaget.

Det är mycket roligt att få en så engagerad och kunnig person som Ingemar i vår organisation. Vi delar entusiasmen för processer, förpackningstryck, kundrelationer, kvalitet, ordning & reda samt att bygga upp långsiktigt förtroende med personal och kunder. Ingemar kommer närmast från Marvaco AB där han varit både teknisk säljare och senaste åren som produktionschef samt kvalitetsansvarig sedan 2015. Innan dess 5 år på DuPont som teknisk säljare och 10 år på Miller Graphics som arbetsledare och avdelningschef här i Sunne.

 “Jag har arbetat med repro, klichéer, provtryckningar och tryckpresstillbehör för förpackningstryck i över 20 år, både i produktion och med försäljning. Förpackningsbranschen är under ständig utveckling, och jag ser fram emot att jobba i en verksamhet som OptiPack, där man satsar framåt och ligger i framkant med utvecklingen, samarbetar nära kunderna för att optimera deras produkter.

 Vi önskar Ingemar välkommen i sin nya roll.

OptiPack AB
Svarvarevägen 3
686 33 Sunne
Sunne kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563682250

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033