23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA vinner WorldStar Packaging Award 2023 i två kategorier

Ett globalt erkännande för RAJAs innovativa förpackningslösningar.


RAJA har precis vunnit två WorldStar Packaging Awards 2023 från World Packaging Organization (WPO) för sina återvinningsbara pappers sträckfilm och vadderade papperskuvert. Den förra vann i kategorin "transport" och den senare i kategorin "eCommerce".

Bidragen presenterades av våra skandinaviska team från Norge, Sverige och Danmark. Närmare 490 bidrag från 41 länder tävlade om WorldStar Packaging Award i år.

RAJAs pappers sträckfilm är tillverkad av PEFC-certifierad naturkraft. Den är designad för att packa homogena standardpallar som väger upp till 200 kg (440 lbs). Vadderade papperspåsar är ett hållbart alternativ till bubbelkuvert med traditionellt plast.

Den 45 personer i juryn uppskattade RAJAs innovativa tillvägagångssätt för att göra dessa lösningar resistenta och återvinningsbara.

WPO (World Packaging Organisation) är en ideell internationell federation av 76 förpackningsföreningar, institut och federationer. Endast förpackningslösningar som har vunnit ett nationellt eller regionalt pris under de senaste två åren är berättigade till ett WorldStar Packaging Award.

Innan de deltog i tävlingen hade RAJA:s handsträckta papper och vadderade papper försändelser fått ett ScanStar-pris i Göteborg (Sverige) i september 2022. ScanStar-priset är en nordisk förpackningstävling som arrangeras årligen sedan 1969 av SPA, Scandinavian Packaging Association.

WorldStar Packaging Awards kommer att delas ut den 6 maj 2023 under Interpack-mässan (Düsseldorf, Tyskland, 4-10 maj 2023).

Listan över vinnarna finns på WPO:s hemsida.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.062