23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Agfa-Gevaert Group har nu förvärvat Inca Digital Printer

Agfa koncernen har nu slutfört förvärvet av Inca Digital Printers,

Förvärvet omfattar portföljen av befintliga höghastighets multipass-skrivare, inklusive en stark serviceorganisation, en nydesignad linje av enkelpassskrivare för flera förpackningsapplikationer samt en gemensam utveckling av en skräddarsydd in-line Print Engine i samarbete med ledande corrugator tillverkare BHS Corrugated.

Inca Digital Printers är en Cambridge UK-baserad ledande utvecklare och tillverkare av avancerad höghastighetsutskrifts- och produktionsteknik för skylt- och displayapplikationer samt för den snabbt växande marknaden för digitaltryck för förpackningar. Inca är en idealisk partner för Agfa, med en kompletterande portfölj av utskriftslösningar av högsta standard och en stark teknisk plattform för att lansera robusta enkelpassagetryckpressar för förpackningsmarknaden.

Vincent Wille, VD för Agfas division Digital Print and Chemicals, kommenterar: "Kombinationen av Inca Digitals tillverkningskunnande och Agfas bläck, tekniska expertis, världsomspännande närvaro och utmärkta servicenätverk gör detta till en fantastisk möjlighet att växa i den snabbrörliga förpackningsbranschen. Vi kan nu ta vår position med avancerade och höghastighetssystem på både skyltar och displayer och de växande kartong- och wellpappmarknaderna."

Om Agfa
Agfa-Gevaert-gruppen är ett ledande företag inom bildteknik och IT-lösningar med över 150 års erfarenhet. Koncernen har fyra divisioner: Radiology Solutions, HealthCare IT, Digital Print & Chemicals och Offset Solutions. De utvecklar, tillverkar och marknadsför analoga och digitala system för vårdsektorn, för specifika industriella tillämpningar och för tryckeribranschen. År 2021 realiserade koncernen en omsättning på 1 760 miljoner euro.

Agfa NV Beligen. Filial Sverige
Borgarfjordsgatan 14A
164 40 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE516407527601

Kontaktperson

Anders Österberg
Säljansvarig Sverige
+46 730308386 anders.osterberg@agfa.com

Sänd till en kollega

0.047