23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

COVID - Videokonferenserna ersatte inte AR samarbetsverktyg.

COVID hjälpte oss att använda videokonferensverktygen i kommunikationsplattformarna. Leverantörerna av kommunikationsplattformar lägger idag till enklare AR samarbetsverktyg. Men hur skall de användas ?

Videokonferensverktygen är ett kontorsverktyg som låter dig se och dialog med din samtalspartner på digitala sätt och är en kombination av videotelefoni och möten med mer än två personer.

AR samarbetsverktygen är för bästa live instruktioner på distans tex  för att  leda individen till en åtgärd genom att det visas pilar på en telefon som personen följer. Men AR kan användas till så mycker mer.

Ta kontroll över er situation och minska kostnaderna

  • AR tekniken  gör det möjligt för oss på PU Consulting AB att stödjda kunder på distans vid installation, reparation av maskin, utbildning, konsultation  mm 24/7.
  • Vi kopplar på konsulter, leverantörer från hela världen med lång erfarenhet som kan vara med live.
  • Tekniken ger oss fantastiska möjligheter att knyta samman ert företags olika avdelningar och skapa en starkare organisaiton.
  • Tekniken ger kunden möjlighet att bygga en databank med kunskap som idag inte finns dokumenterade i företaget. 

100% handsfree röststyrda RealWear HMTs ( head monted tablet ) kan med fördel användas av både Videokonferensverktygen och AR samarbetsverktyg, se bilder nedan.

Kontakta oss på PU Consulting AB för att se våra erbjudanden och hur de hjälper er.
Ring Ulf på 0722 344 202 eller maila på ulf.perell@puconsulting.se 

 

PU Consulting AB har arbetat med AR samarbetsverktyg  i >10 år. Svininfluensan år 2009–2010 begränsade våra möjlighet att resa i hela världen som tidigare och  ny teknik med  AR mjukvara och hårdvara började  användas .

Våra tidigare erfarenheter att  implementera affärsystem och bygga anpassad statistik i SAP samt kommunikationsplattformar, CRM system och miljössystem kompletteras  nu med nya viktiga AR samarbetsverktyg. 

Idag samarbetar vi och utvecklar tekniken med ledande  hårdvaru-  och mjukvaruleverantörer.  PU Consulting AB leverera både hårdvaran och mjukvaran anpassad efter ert och era kunders behov .

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046