23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Industriugnar - SYSTEM för specificerade värmeprocesser

Tekniska Industriugnar med SYSTEM integrerat i ugnens elektriska panel för inställning, övervakning, kontroll, registrering och utskrift av de termiska cyklerna, designat för hantering av den enskilda ugnen.

Programvaran tillåter en 360° övervakning i realtid av behandlingarna i ugnen. De sträcker sig från skapande och anpassning av termiska cykler med matchning till specifika artiklar, användning av verktyg med streckkodsteknologi, framställning av rapporter med data och grafer relaterade till utförda behandlingar. Det är möjligt att övervaka ugnarnas energiförbrukning, och med sikte på prediktivt underhåll, planera periodiska underhållsinsatser med PU Consulting , baserat på timmarna av faktisk användning av den enskilda ugnen. Kontinuerligt uppdaterad och implementerad med den senaste tekniken. De sträcker sig från system för styrning av en enskild ugn till möjligheten att övervaka upp till 12 ugnar via datorer insatta i företagets nätverk.

Vi tar hand om dina behov.

Kunden är en partner som stöds i processen att definiera produkten, som bygger på kundens specifika behov. Vi erbjuder effektiv assistans- och underhållsservice och snabb leverans av originalreservdelar. 

Användningsområden .

Efterhärdning av gummiartiklar
Galvanisering, kromplätering
Behandling av slipande material
Kompositmaterial, plaster, hartser, skyddsfärger för elektriska lindningar
Flyg- och rymdindustrin
Mekanisk industri
Bilindustri
Medicinsk industri 

Förslaget från  PU Consulting  elektriska ugnar ger lösningar som effektivt kan svara mot kundens behov, som kommer att kunna utvärdera mellan olika värmesystem, dörröppning, lastningssystem och övervakningsSYSTEM.

Ring oss eller skicka mail

Kontakta oss för lösningsförslag och offert på info@puconsulting.se eller ring 0722 344 202 

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062