23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA-gruppen vinner guld: "innovativ leverantör"

För andra året i rad har RAJA-gruppen vunnit första pris i det prestigefyllda franska inköpspriset Trophée des Achats 2022, i kategorin innovativa leverantörer.

RAJA-gruppen är Europas ledande emballageleverantör som förutom i Sverige även finns i 18 andra europeiska länder med huvudkontor i Frankrike, där företaget grundades för över 65 år sedan. Miljö och innovation har länge varit grunden för gruppens inköpsstrategi. Som ett resultat av detta engagemang belönades koncernen förra månaden med det prestigefyllda inköpspriset Trophée des Achats 2022.

I sin motivering betonade juryn RAJA-gruppens långsiktiga och konkreta arbete med hållbarhet samt förmågan att komma med innovativa lösningar som är lätta för kunderna att anta. Sträckfilm av papper och bubbelfolie av papper , som båda är nyheter i RAJA Sveriges sortiment, var de två förpackningsinnovationer som särskilt lyftes upp. Dessa alternativ till plastförpackningar är idealiska för att skydda och säkra försändelser på ett hållbart sätt.

- Vi är mycket stolta över denna utmärkelse som kommer att driva hela inköpsteamet att arbeta ännu hårdare mot mer hållbarhet, innovation och marknadsledarskap, kommenterar Ulrick Parfum,  Group Purchasing & Product Marketing Director för RAJA-gruppen.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.047