23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Effektiv och säker hantering av säckar

PMH har sedan 1974 erbjudit kompetens och unikt utbud av lyftutrustning. PMH erbjuder Sveriges bredaste program av lyftutrustning och kan hjälpa er lyfta kartonger, rullar, skivor, säckar, tunnor, backar och erbjuder även kundanpassade lyftlösningar.

Lyftutrustning för säckar

Vi har lyftutrustning som hjälper er att lyfta, transportera och tömma stora eller små plastsäckar, pappsäckar, tygsäckar och jutesäckar. Oavsett vilken typ av säck ni ska lyfta så hjälper vi er och ser till att ni får rätt lyftutrustning som täcker era behov.


Ergonomiska, säkra och effektiva lyft

Hantering av stora och små säckar anstränger kroppen och med rätt lyftutrustning ökar både produktiviteten och hälsan hos medarbetarna. Vår lyftutrustning ser till att det blir en korrekt ergonomisk arbetsställning vilket gör att lyft av tunga säckar kräver minimal ansträngning.


Standard och kundanpassade lyftlösningar för säckar

Säckar kommer i olika storlekar med olika innehåll och form. Lyftutrustningen testas med era säckar för att säkerställa att det är rätt lösning för just er. 

 

Våra lyftlösningar för säckar

Beroende på vad som ska lyftas har vi lösningen. Några av våra populära lyftlösningar är med hjälp av Vakuumlyftare från Schmalz som finns i flera olika utföranden. Lyftvagnar från Hovmand som finns med olika kapaciteter och applikationer. Balanslyftare från Dalmec är utrustade med olika typer av verktyg som kan hantera säckar med en vikt från 5 kg till 900 kg.

 

 

För mer information besök vår hemsida eller kontakta oss genom att ringa 0411 138 00 så kan vi berätta mer hur vi ska hjälpa er.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031