23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet – JDN Mini

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Perfekt för miljöer med högre hygienkrav t.ex. läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Fördelar med JDN Mini livsmedelsklassad:

•   Utvecklad för miljöer med hårda hygienkrav. Därför är telferkroppen i olackerat aluminiumutförande och kättingstyrning, lastkättning, toppkrok och lastkrok i rostfritt stål. Detta för att kunna ge bästa möjliga skydd mot rost och korrosion.

•   Kräver minimalt med underhåll. Telfern är byggd för att vara enkel att rengöra och kan därför hantera daglig rengöring med aggressiva högtryckstvättar utan att behöva lyftas ner från sin upphängning.

•   Klassad ATEX zon 2. Kättingtelfern är helpneumatisk vilket gör att den är explosionsskyddad och kan därför användas på platser där organiskt brandfarliga kemiska ämnen hanteras.

•   Försedd med NFC-chip. Detta gör det möjligt att få tillgång till telferns specifika data och dokumentation via en smartphone. Dessutom kan man ladda ner en unik service app för att bl.a. få tillgång till användar- och skötselmanual.

För att förstå mer om hur JDN Mini livsmedellklassad har testat, klicka här för att se en video om det. JDN Mini kättingtelfer finns även i pulverlackerat utförande för användning i miljöer med lättare hygienkrav. Klicka här för att läsa mer om den.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032