23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt nummer av INSIDE!

I nya numret av vårt kundmagasin kan du bland annat läsa om hyvelbänkar, betongstolar, glasull och finsk potatis. Om företag som tänker hållbarhet och miljö - hela vägen.

Plasten klarar sig utan oss
Plast är fantastiskt. Ett material som lyder minsta vink. Hårt som stål när det behövs. Mjukt som gummi. Följsamt som tyg. Formbart på alla upptänkliga sätt. Kort sagt, en dröm för kreativa konstruktörer. 

Noskornen i jaktflygplan är av plast - det enda material som kan både skydda känsliga instrument och samtidigt släppa igenom en radarsignal. Sjukvården skulle få enorma problem utan produkter av plast. Elektronikindustrin, fordonsindustrin - mängder av samhällsviktiga näringar är direkt beroende av plast.

Alltså är den värdefull. Och bör hanteras med kunskap och ansvar.
Inte som nu, i vårdslös massproduktion med slutadress sophögen. Användningen måste bantas. Och återvinningen skärpas.

Vi är medvetna om vilken utmaning det påståendet innebär för oss som förpackningstillverkare, men vi har redan antagit den. Dels genom att sälja all egen plasttillverkning. Dels genom att samarbeta med Ellen MacArthur Foundation. (En artikel om hennes arbete för cirkulär ekonomi finns i detta nummer av Inside.) 

Nu väntar en ännu större utmaning, där du som förpackningsanvändare har en central roll. På ditt uppdrag kan vi skapa smartare och snyggare förpackningslösningar. Garanterat befriade från onödig plast.

Läs hela magasinet här: INSIDE #6

DS Smith Packaging Sweden AB
Wellvägen 2
331 25 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560368507

Kontaktperson

PI
Pär Ingelsten
Digital & Marketing project coordinator
+46 370 421 42 par.ingelsten@dssmith.com

Sänd till en kollega

0.047