23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet med (be)sked: Nyutvecklat lock med sked i populär storlek

RPC Superfos har tagit fram ett nytt lock med integrerad sked för förpackningar i diameter 75 mm.

De allra flesta bägare med mejeriprodukter kommer till konsumenten förslutna med en membranfolie och utan sked. Nu behöver det inte vara så längre. Med en nydesignad lösning från RPC Superfos kan man nu också få en sked med i locket till den populära portionsstorleken 75 mm i diameter. 

För målgruppen konsumenter som äter i farten är detta en god nyhet, eftersom man inte längre behöver tänka på att få tag på en sked utan kan avnjuta produkten direkt. 

Nya möjligheter för en populär storlek
Rikke Justenborg, Product Portfolio Manager hos RPC Superfos Stilling: 

”Vi har utvecklat ett lock med plats för en tvådelad sked, och locket passar till den lilla diameter som oftast används för bägare med till exempel yoghurt eller chokladmousse. Det är en nyhet på förpackningsmarknaden. Vi lanserar denna lösning för att ge våra kunders produkter en ökad tillgänglighet och funktion, en produkt anpassad för vår tid helt enkelt. 

Den tvådelade skeden är tillverkad av polypropylen. Locket är av APET och har en PET-försegling som är lätt att ta bort. Det sker helt intuitivt, och därför kan hela förseglingsytan användas för kommersiella budskap i stället[PS1]  för en bruksanvisning. Det finns sex färger att välja mellan. 

Rikke Justenborg berättar att det också går att kombinera skeden med en lösning för topping, till exempel müsli. Topping och sked hålls åtskilda, vilket säkrar god hygien.

Locket kan fås i valfri transparent färg. Därför går det att få många olika färgkombinationer för lock, bägare och försegling så att det går att skapa en förpackningsdesign som konsumenterna lätt upptäcker i kyldisken.

Låg höjd på locket
Det nya lockalternativet är utvecklat med logistiken i åtanke. Därför har höjden hållits så låg som möjligt. Bägaren är lätt att stapla oavsett om den är tom eller full. Den nya locklösningen finns även för bägare med diametern 95 mm.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.078