23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny ensam leverantör av plastförpackningar till Tenax Sild

RPC Superfos uppfyller alla krav som Tenax Sild ställer på produktkvalitet, leveranssäkerhet och smidigt samarbete och har nu blivit ensam leverantör av plastförpackningar.

Sill i alla varianter levereras varje dag till matserviceindustrin. En av Danmarks ledande sillproducenter, Tenax Sild A/S i Nyborg, levererar sill i hinkar till storkök. Hinkarna kommer från RPC Superfos, som nu är sillproducentens ensamleverantör av plastförpackningar.

Leveranssäkerhet skapar värde
Claus Thyrre, Key Account Manager hos Tenax:

 ”När Tenax för några år sedan köpte upp Lykkeberg Sild blev det en anledning till att se över vår logistik och våra inköp av förpackningar. Vi valde RPC Superfos och deras SuperFlex®-plasthink. Den fungerar perfekt i vår produktion, och vi sätter stort värde på den leveranssäkerhet vi upplever.”

 ”Vi behöver ha ett visst antal hinkar på lager. Aldrig för få, men heller aldrig för många. När vi samarbetar med RPC Superfos fungerar det precis på det sättet. Dessutom är vi mycket glada över samarbetet med RPC Superfos och sätter värde på deras expertkunskaper. Deras medarbetare engagerar sig helhjärtat i god service, och vi upplever att vårt kund-leverantörsförhållande är okomplicerat, direkt och öppet. Och så präglas det av massor av gott humör.”

Sill och hink ska passa ihop
Tenax lägger vikt vid att varan och förpackningen ska passa ihop, det vill säga att plasthinkarnas kvalitet motsvarar den höga kvalitet som kännetecknar vår sill. Den funktionella SuperFlex®-hinken skickar de signaler vi önskar till marknaden. Hinken är tryckt med den speciella In-Mould Labelling-tekniken för att även förmedla ett visuellt budskap.

Plast ger säkerhet i storköket

”Vi har möjlighet till flexibel utformning av etiketterna och kan använda hinkens dekorationsyta för att visa kökschefer och ekonomer nya och spännande sätt att servera sill”, säger Claus Thyrre. Han framhåller ytterligare några viktiga aspekter av plasthinkarna från RPC Superfos:

 ”Plast väger inte mycket och är därför lätt att transportera. Något som är ännu viktigare är att plast inte går sönder. Kökspersonalen ska kunna arbeta säkert med vår sill, och med SuperFlex® finns det ingen risk att skära sig på glasskärvor.”

 Företaget Tenax har funnits i nästan 120 år. I dag har man mellan 65 och 100 anställda beroende på årstid. Och mycket riktigt finns det mest att göra under fjärde kvartalet, när det är dags för julluncherna.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.031