23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Söt spänning med Halloween-hink från RPC Superfos

Halloween närmar sig och den danska choklad- och konfektyrtillverkaren Carletti står redo med söt spänning i en säsongshink från RPC Superfos. Den passar både till bus-eller-godis och förvaring.

Detaljhandeln i Danmark har verkligen tagit till sig Halloween, och de vet att butiker med maskeradkläder, tillbehör och godis lockar till sig kunder. Därför låg det nära till hands för Carletti A/S, som bl.a. tillverkar BIG BEN-karameller, att låta utveckla en visuellt stark och säsongsbetonad förpackning inför Halloween. Bonna Clausen, produktchef hos Carletti, säger:

 ”Inför Halloween vill detaljhandeln gärna ha attraktiva varor i starka färger till sina skyltfönster och butikshyllor. Det var en av anledningarna till att vi valde en fint dekorerad orange hink med svart handtag till våra BIG BEN-karameller. Det är en 2,3 liters UniPak från RPC Superfos, och vi är mycket nöjda med resultatet.”

Används till förvaring och profilering
I varje hink finns fyra påsar med BIG BEN-karameller. Locket är transparent så att kunderna i butiken kan se vad som finns i den. Förpackningen har en dubbel funktion: barn och vuxna med barnasinne kan använda den vid bus-eller-godis-rundor och efteråt kan de använda hinken till förvaring av godis, leksaker eller andra saker. Dessutom är innehållet – de hygieniskt individuellt inslagna BIG BEN-karamellerna – också bra att ha till hands när de vuxna får besök av godiskrävande spöken, häxor och deras skräckinjagande släktingar vid Halloween.

 ”Hinken ser riktigt fin ut och den visar klart och tydligt vårt företagsnamn och ett av våra viktigaste varumärken. Vi är säkra på att många av våra kunder kommer att återanvända hinken till förvaring, och därmed kommer de lättare att komma ihåg vårt varumärke och produkter långt efter köpet”, förklarar Bonna Clausen.

RPC Superfos är lätt att kommunicera med
Även om tidsschemat var tajt, förlöpte hela projektet med säsongshinken som det skulle. Säljarna hos Carletti visade hinken för ett antal aktörer inom detaljhandeln och upptäckte snart att de behövde fler varuprover – en god indikation på hinkens popularitet. Bonna Clausen säger:

 ”RPC Superfos såg till att vi på kort tid fick de extra varuproverna och var i allmänhet mycket noga med att tillmötesgå våra önskemål. Vi är mycket nöjda med produktkvaliteten. Vi har upplevt en perfekt process och tycker att RPC Superfos är lätta att kommunicera med.”

 Carletti A/S grundades av två bröder 1918 och är idag en internationell koncern med huvudkontor i Skødstrup nära Aarhus. Företaget är känt för märken som t.ex. P-tærter (jordnötstoppar), Evers Bolcher (karameller), Jakobsen dessertchoklad och Big Ben. Omsättningen ligger på 400 milj. DKK.

 

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047