23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EasySnackingTM tilldelas utmärkelsen Scanstar Award

Bägaren EasySnackingTM för färdiga mellanmål har för sin eleganta och nya design tilldelats utmärkelsen Scanstar 2015 i den nordiska förpackningstävlingen med samma namn

Den eleganta bägaren EasySnackingTM som har utvecklats och tillverkas av RPC Superfos i Danmark har tilldelats utmärkelsen Scanstar Award. Enligt juryn är en av de viktigaste fördelarna den väl avvägda designen som kombinerar det bästa från den runda formen med det bästa från den fyrkantiga.

Juryns motivering
Juryns motivering lyder i sin helhet:

”Juryn belönar denna förpackning med en Scanstar för en ny, elegant, fyrkantig design som uppfyller kraven på en förpackning för marknaden för färdiglagad mat. Det är en totallösning som fungerar väl. Stängningsfunktionen är en extra fördel som gör det enkelt att stapla förpackningarna, vilket leder till att förvaringsutrymmet utnyttjas effektivt både på butikshyllan och vid transport. Den har en väl avvägd design där formen kombinerar det bästa från runda och fyrkantiga lösningar. Etiketterna som är infogade i produktväggen ger en mycket snygg yta och det är enkelt att komma åt skeden och innehållet. Det är en komplett lösning.”

Søren Marcussen, vice verkställande direktör och strategichef på RPC Superfos Region Nordic, är upprymd över det skandinaviska priset:

”När vi började utveckla bägaren EasySnackingTM gjorde vi stora ansträngningar för att ta fram en lösning som var så användarvänlig som möjligt för färdigmatssegmentet. Scanstar-priset visar att vi verkligen har lyckats och vi är mycket glada för det här fina erkännandet.”

Bara att ta skeden och börja äta
EasySnackingTM passar för många olika slags livsmedelsprodukter som man äter i farten eller om man vill ha ett enkelt mellanmål hemma. Från mejeriprodukter och nudelrätter till kompotter och soppor – bägaren är perfekt inte minst eftersom skeden är placerad under en självhäftande försegling i locket. Skeden är enkel att få tag i och mycket praktisk att äta med. Du kan använda skeden direkt eftersom den är tillverkad i ett stycke och inte behöver monteras ihop.

Bägaren finns i två storlekar och med två olika lock: ett med plats för enbart en sked och ett annat, högre lock med plats för både sked och en behållare för topping eller fruktsås. EasySnackingTM går utmärkt att använda i mikrovågsugn, diskmaskin och frys.

Med aptit på fler priser
Prisutdelningen för Scanstar äger rum den 20 oktober i Göteborg. Vid samma tillfälle kommer även en anpassad bägare för Valio Eila pannacotta, också den utvecklad av RPC Superfos, att föräras en Scanstar. Båda förpackningslösningarna har nu möjlighet att vinna en WorldStar i nästa omgång av tävlingen.

Teaser for the web:
”EasySnackingTM har vunnit en Scanstar”

En komplett lösning för mellanmål. Det är bara ett av skälen till varför EasySnackingTM har belönats med en Scanstar 2015. Läs mer här
.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.031