23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Scanpack nästan fullbokad!

Förpackningsmässan Scanpack äger rum den 20 till 23 oktober i Göteborg.

Mässan går av stapeln vart tredje år och samlar den nordeuropeiska förpackningsbranschen. Men företag som vill ställa ut på mässan gör bäst i att skynda sig. Redan nu, nästan ett år i förväg, är 95 procent av monterytan uppbokad.

Det är mestadels storföretagen som varit snabba med att försäkra sig om att få en utställningsplats på den populära mässan. Det förväntas komma uppemot 15 000 besökare och 500 utställare.

- Jag kan med 100 procents säkerhet säga att vi kommer bli fullbokade. Skillnaden på Scanpack och andra förpackningsmässor i Sverige är att vi är internationella. Du möter utställare från Baltikum och andra mer långväga gäster från bland annat Japan och Taiwan. Det är en fantastisk plats för att knyta nya kontakter, säger Anna-Lena Friberg, mässansvarig.

Ett av temaområdena för årets mässa är matsvinn. Några talare återstår att boka, men man samtalar med flera stora namn. Något som är säkert är att Interpack, som står bakom världens största förpackningsmässa, kommer med sin utställning SAVE FOOD.
- Vi vill vara ett forum där sådana frågor lyfts då förpackningsindustrin kan bidra med att minska matsvinnet, konstaterar Anna-Lena Friberg.


Mer information om mässan hittar du här: http://www.scanpack.se/

Peterson Packaging AB
Lindövägen 76
601 15 Norrköping
Norrköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560335423

Sänd till en kollega

0.047