23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

WorldStar till halvmåneformad plastbehållare

Den halvmåneformade hinken HalfMoonTM från RPC Superfos har tilldelats en WorldStar 2015. Den har en platt sida, vilket ger en god ergonomi.

RPC Superfos står bakom en halvmåneformad plastbehållare, HalfMoonTM, som har vunnit en WorldStar 2015 i kategorin Promotional Packaging. Eftersom den är platt på ena sidan har den en god bärergonomi. Tack vare den ergonomiska utformningen placeras vikten nära kroppen och precis under axeln vilket gör att hinken känns lätt att bära även med tungt innehåll.

Förpackningen är utformad, designad och tillverkad av RPC Superfos som en förvaringsbehållare för djurfoder på uppdrag av ett av världens ledande företag inom näringsrikt foder för sällskapsdjur. Förpackningen är en vidareutveckling av en behållare som från början var avsedd för målarfärg och som även kan användas för många andra produkter som till exempel byggnadsmaterial, sötsaker eller kosmetika.

Foderproducenten använder den specifika prisbelönta plastbehållaren HalfMoonTM som lojalitetsgåva till konsumenter som köper en viss mängd katt- eller djurfoder. Det finns extra tillbehör i form av en doseringssked och en insats med två skålar som är idealisk för servering av foder och färskt vatten till både katter och hundar.

Søren Marcussen, försäljnings- och marknadsföringschef på RPC Superfos, säger:

”WorldStar-priset understryker vår profil som en innovativ leverantör av förpackningar och gör alla i laget bakom HalfMoonTM glada och stolta.”

Den speciella plasthinken har en stor yta för dekoration och marknadsföring och hinkens form erbjuder många möjligheter för ett iögonenfallande påtryck, eftersom man kan vända de platta sidorna på två hinkar mot varandra.

Två gånger WorldStar 2015
RPC Superfos har även tilldelats en WorldStar 2015 för plastförpackningen SuperLock® med skruvlock i en särskild kundanpassad version för livsmedelsföretaget Grilstad. Det är första gången som RPC Superfos mottar två WorldStar-priser på en gång.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.078