23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skräddarsydd version av SuperLock® belönad med en WorldStar

Plastförpackningen SuperLock® med skruvlock i en särskild kundanpassad version har fått en WorldStar 2015. Lösningen utvecklades för norska Grilstad som tillverkar skivad salami.

Den världsomspännande förpackningsorganisationen WPO har hedrat SuperLock®-bägaren från RPC Superfos i en särskild kundanpassad version med det eftertraktade priset WorldStar 2015.

Förpackningen består av en liten bägare med skruvlock och skapades i samarbete med den norska livsmedelsproducenten Grilstad som använder lösningen för olika typer av skivad salami.

I den prisbelönta versionen av SuperLock®-bägaren fungerar bägarens lock som botten och förvandlas på så sätt till en praktisk serveringstallrik som kan dukas fram på bordet direkt från kylskåpet.

Något särskilt på hyllan och hemma
Den skräddarsydda versionen av SuperLock®-bägaren gör det enkelt att få syn på Grilstads salamiprodukter i kyldisken. Bägaren har en syrebarriär och skruvlock med ett tydligt klickljud när bägaren stängs, vilket är något som konsumenterna uppskattar.

Terje Sørnes, utvecklingschef på Grilstad, säger:

”Ett WorldStar 2015-pris är ett stort erkännande av vårt arbete och vi är mycket stolta över priset. Tillsammans med RPC Superfos har vi framgångsrikt marknadsfört vår skivade salami i en formsprutad plastbägare. När man tänker utanför ramarna och kombinerar det med hög produktkvalitet och en perfekt projektledning leder det till utmärkta resultat – och det är en WorldStar definitivt, enligt min mening.”

Roy Engdal, Area Sales Manager på RPC Superfos Region Nordic, är entusiastisk över den internationella utmärkelsen. Han säger:

”Vi har haft ett nära samarbete med Grilstad och kunnat visa att skivad salami inte nödvändigtvis måste nå konsumenten i ett platt påläggspaket. Vår förpackningslösning med skruvlock är speciell och vi är mycket glada att den förärats med en WorldStar.”

Flerfaldig prisvinnare
Förutom WorldStar-priset har den kundanpassade SuperLock®-bägaren redan belönats med en ScanStar samt ”Merket for God Design” 2014 från Norsk Design- og Arkitektursenter.

RPC Superfos har även tilldelats en WorldStar 2015 för förpackningslösningen HalfMoonTM som reklamgåva för katt- och hundfoder. Det är första gången som RPC Superfos har mottagit två WorldStar-priser på en gång.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.031