23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny förpackning till marmorerad glass från Norge

Hennig Olsen Is i Norge har lanserat en ny exklusiv glass under varumärket Inspira. Den nya glassen säljs i en specialutvecklad förpackningslösning i formsprutad plast från RPC Superfos.

Med genomskinlig plastbotten och ett närmast konstnärligt uttryck i fråga om bild, form och färg har den norska familjeägda glasstillverkaren Hennig Olsen Is fått just den speciella förpackning som företaget ville ha. Det är RPC Superfos som tillsammans med Hennig Olsen Is har stått för att utveckla den kundanpassade förpackningen till en ny och exklusiv glassort. Den marmorerade glassen under varumärket Inspira finns i Norge i fem smakvarianter.

Genomskinlig botten
Hennig Olsen Is har erbjudit glassprodukter inom olika segment i årtionden. Nu lanseras alltså en ny serie som ska skilja sig från de andra. Målgruppen är kunder som gärna vill köpa något extra gott mellan varven. Inköpschef Carl-Christian Langfeldt från Hennig Olsen Is förklarar:

"Inspira-glassen riktar sig till det översta segmentet, och därför behövs en ny och spännande förpackning som ger ett exklusivt utseende. Vi är oerhört nöjda med resultatet, inte minst lockets vågiga kanter och den genomskinliga bottnen som gör att kunden kan se vår marmorerade glass redan i butiken."

Sinne för designutveckling
Hennig Olsen Is har samarbetat med RPC Superfos i mer än 20 år och använder både förpackningar från standardsortimentet och särskilda kundanpassade lösningar. Förpackningen till Inspira-glassen är bara en av en handfull specialutvecklade förpackningar som företaget har tagit fram tillsammans med RPC Superfos.

"RPC Superfos utmärker sig inom designutveckling, och vi vet vart vi ska vända oss när vi behöver hitta kompetenta personer som kan ge oss en kreativ förpackningslösning. På RPC Superfos klarar de balansgången mellan tradition och förnyelse. Vi har haft ett lysande samarbete i det här projektet, där det annars fanns en del utmaningar på grund av tidspress", säger Carl-Christian Langfeldt.

Den kundanpassade plastförpackningen har in-mould labelling på alla sidor och i bottnen. Förslutningen är en så kallad säkerhetsförslutning där en öppningsflik måste brytas för att öppna förpackningen. Inspira-glassen är relativt ny på marknaden, men konsumentundersökningar tyder på att både innehållet och förpackningen får ett positivt mottagande.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047