23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Boxon lanserar e-handel - BoxonDirect.se

Som ett led i att bredda kundbasen och bättre möta förpackningsbehoven hos mindre företag, lanserar Boxon en helt ny e-handel (BoxonDirect.se) med ca 3000 standarartiklar inom förpackningsmaterial och emballage.

Boxon är idag en ledande leverantör av förpacknings- och märkningslösningar till kunder i hela Skandinavien. Erbjudandet omfattar emballage och förpackningsmaterial för hela förpackningsprocessen. Genom att lansera Boxon Direct som en extra försäljningskanal inom detta område kan Boxon bredda sin kundbas och även nå mindre företag i bl.a. e-handelsbranschen. Även företag som har behov av att beställa standardprodukter kommer att se nyttan med BoxonDirect.se.

Lanseringen sker till en början i Sverige men fokus ligger på att detta ska bli en Skandinavisk e-handel med webshop i Danmark och Norge.

- Vi har valt att utöka vårt erbjudande till våra kunder, såväl befintliga som nya, genom att erbjuda ytterligare en försäljningskanal för våra kunder. E-handelsbranschen växer och för oss handlar det om att fortsätta utvecklas i takt med den, säger Anders Yllfors, VD Boxon Group.

Vid utvecklingen av BoxonDirect.se har fokus varit på att skapa en användarvänlig webshop med snabba sökvägar till produkterna. Filtrering kan ske utifrån storlek, färg eller egenskaper. Kunden kan enkelt se vilka andra produkter som rekommenderas till en viss artikel. Nyheter och storsäljare samt utgående varor visas också.

- Boxon är en ledande aktör inom förpackningar i Skandinavien och tar nu ytterligare ett steg framåt för att befästa denna position. Kunderna har nu möjlighet att enkelt navigera genom ett komplext och omfattande sortiment. Boxon har lagt ner ett intensivt arbete med produktinformationen vilket har möjliggjorts genom Ateles effektiva verktyg, säger Jonni Harrius, tf VD för Ateles Consulting.

Boxons lösning är byggd på Ateles unika kombination av de flexibla plattformarna Magento och Pimcore som tillsammans erbjuder kvalitativ funktionalitet för e-handel, PIM-system och CMS-verktyg.

Kontaktpersoner
Anders Yllfors, E-post: anders.yllfors@boxon.com , Tlf +46 42 25 07 01
Jonni Harrius, E-post: jonni.harrius@ateles.se, Tlf: +46 70 548 24 68

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.047