23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny förpackning handplockad som förebild för innovation

En ny förpackning från RPC Superfos har officiellt valts ut som innovationsexempel. Den kommer att visas på en särskild utställning på förpackningsmässan Emballage Paris 2014, på PACK INNOVATON AREA.

Det är ett utställningsområde för förpackningslösningar som är särskilt nyskapande och är en populär plats på den stora förpackningsmässan Emballage Paris, från 17 till 20 november. Området kallas PACK INNOVATION AREA, och i år visas där en helt ny förpackningslösning från RPC Superfos. Förpackningen kallas LongLifeTM och är särskilt utformad för våtfoder till sällskapsdjur. Det är en rektangulär plastförpack-ning som är lämplig för autoklavering och är försedd med UV-ljusskydd samt en syrebarriär som ger lång hållbarhetstid.

En internationell jury bestående av journalister som är specialiserade på förpackningar har utsett LongLifeTM till en av de innovativa lösningar som under hela mässan ska visas i PACK INNOVATION AREA.

Undvik lukt i kylskåpet från vått djurfoder
LongLifeTM är ett alternativ till de traditionella aluminiumtrågen för djurfoder. Konstruktionen ger hund- och kattägare en hög grad av funktionalitet och skyddar samtidigt innehållet. Storleken är anpassad för en enskild måltid för de flesta djur: 115 ml (eller 100 g). Plastförpackningen kan återförslutas, vilket innebär att om det blir något över så slipper du oönskade lukter från rester i kylskåpet och behöver inte paketera om dem – när locket är stängt minimeras risken för att oönskade lukter kan tränga ut.

Förpackningen för vått djurfoder tillverkas med in-mould-labelling-teknik, vilket ger många dekorations-alternativ: det kan vara en bild av fodret, en tydlig tabell över näringsvärdet eller ett foto av en hund eller en katt. Allt visas i fotokvalitet på alla ytor.

Søren Marcussen, försäljnings- och marknadsföringschef på RPC Superfos, säger:
"Vi är mycket glada över att vår innovativa profil får en framträdande plats på mässans PACK INNOVATION AREA. Den är förbehållen förpackningsprodukter som har en stark innovativ dimension och erbjuder hög kvalitet, så vi är i mycket gott sällskap. LongLifeTM-förpackningen har potential att förbättra våra kunders verksamhet och ger djurägare en bättre vardagsupplevelse."

Förutom att RPC Superfos får vara med på PACK INNOVATION AREA har de en utställningsmonter på Emballage Paris-mässan: monter 6 H 116, från 17 till 20 november.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047