23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vakuumlyftare som underlättar vid godsflyttning

Vid förflyttningar av ditt gods kan vakuumlyftare komma till stor nytta. Genom en sugfot på godset kan du enkelt och effektivt flytta 20 - 300 kg.

Vakuumlyftare förses med olika sugfötter vilket ger möjlighet att hantera flera olika typer av gods, t.ex. kartonger, säckar, tunnor, trä- och plåtdetaljer. Boxon erbjuder Vakuumlyftare i pneumatiskt eller elektriskt utförande beroende på kapacitet och användningsområde. Våra vakuumlyftslösningar finns med kapaciteter från 20 - 300 kg. Alla modeller är utrustade med endast en lyftslang.

Vakuumlyftaren förekommer i tre olika modeller, Flex, Ergo och Sprint. För att få så effektivt arbetsområde som möjligt monteras vakuumlyftaren i svängkran eller profilskenor.

Enkel styrning
Vakumlyftare Flex har en pneumatiskt ejektor eller en elektrisk vakuumpump som alstrar vakuum, vilket både fäster och lyfter godset. Men en enkel fingerrörelse på ventilenheten styr man den steglösa lyft- och sänkrörelsen. Detta innebär också att operatören får en fri hand att positionera godset med.

För mer info, kontakta våra maskinspecialister på 0727 - 44 00 94 eller via mail, order@boxon.com.

Bläddra online i vår maskinkatalog som innehåller hela vårt maskinsortiment med modeller, tillval och teknisk data.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.031