23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Alfa Laval utnämner Boxon till Supplier of the Year 2013

Utmärkelsen är ett bevis på att Boxons affärsmodell är framgångsrik och bidrar till utveckling och förbättring hos globala kunder såsom Alfa Laval.

- Med motiveringen ”Utmärkelsen Supplier of the Year har tagits fram för att uppmärksamma den bästa globala prestationen baserat på kostnadsutveckling, leverans, kvalitet, ledtider, volymökningar, flexibilitet och kommunikation”, är det med stolthet och glädje vi mottar denna utmärkelse av Alfa Laval, säger Jörgen Lindqvist, VD Boxon Pak.

Alfa Laval har idag tre större strategiska partners inom förpackningsområdet, där Boxon är en av dem. En målsättning hos Alfa Laval är att dessa partnerskap skall implementeras globalt. Boxon med verksamhet i Kina har varit en avgörande faktor för Alva Laval, där Boxon nu implementerar samma koncept.

Utmärkelsen ”Supplier of the Year” ställer höga krav på oss som förpackningspartner framöver. Lägsta nivån är nu satt och det gäller att utvecklas vidare och Boxon ser flera möjligheter till fortsatt utveckling.

Läs längre version av pressreleasen här.

För mer information, vänligen kontakta:
Jörgen Lindqvist, VD Boxon Pak, Tel: 0734 - 36 54 54 Mail: jorgen.lindqvist@boxon.com

Boxon är en internationell förpackningskoncern med global närvaro och med tre starka affärsområden. Fokus ligger på förpackningslösningar för distributions- och produktionsflöden, märksystem och etiketter samt bulkhantering. Bolaget omsätter ca 1 miljard och har ca 240 anställda. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.118