23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Är du vår nya säljare i Norrland?

Vi erbjuder ett arbete med försäljning av företagets wellförpackningar till kunder inom framförallt industri, grossist och livsmedelssektorn.

Du kommer att kombinera nykundsbearbetning med att ha befintliga kunder i regionen Norr, vilken sträcker sig från Sundsvall och norrut. Du kommer att utgå från hemmet. För att lyckas i rollen bedömer vi att du har min. gymnasieutbildning, helst inom Ekonomi och/eller Marknadsföring, i kombination med 2-3 års liknande säljerfarenhet.

Du har kunskaper inom well/ pappersförpackningar och har erfarenhet att arbeta med B2B. Meriterande är om du har erfarenhet som konstruktör och har kunskaper om grafisk-pappers-, livsmedelssektorn eller annan tillverkande industri.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor över hela Sverige. Tjänstebil och fast lön i en spännande roll med stort ansvar och stor möjlighet att själv utforma och påverka din roll, arbetsvardag och företagets fortsatta utveckling.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV till Renato Kovacic, Sales Director Sweden mail: renato.kovacic@petersonpackaging.se

Välkommen till Peterson Packagingfamiljen!

Peterson Packaging AB
Lindövägen 76
601 15 Norrköping
Norrköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560335423

Sänd till en kollega

0.047